Projekt Pohodová škola?

 Na našej škole neustále pracujeme na tom, aby sme našim žiakom vedeli ponúknuť niečo nové, hodnotné – niečo, čo ich profesionálne posunie dopredu. Práve preto sme sa zapojili do projektu, ktorý je založený na spolupráci so spoločnosťou STORMWARE – výrobcom a distribútorom komplexného ekonomického systému POHODA.

Vďaka účasti na tomto projekte môžeme ponúknuť „niečo navyše“kvalitnú, odbornú a prakticky štandardizovanú výučbu účtovníctva v programe POHODA.

Ako Pohodová škola sme získali od spoločnosti STORMWARE potrebnú oporu a výhody v podobe:

·        účtovného programu POHODA,

·        vypracovaných výučbových osnov pre prácu v programe,

·        telefonickej a e-mailovej podpory,

·        seminárov pre pedagógov.

Ako bude prebiehať výučba v Pohode?

Samozrejme v pohode a s úsmevom na tvári v rámci niektorých odborných predmetov, ako sú ekonomické cvičenia, účtovníctvo, cvičná firma. V školskom roku 2024/2025 bude prebiehať krúžok „Účtujeme v Pohode“, v rámci ktorého chceme žiakov pripraviť na certifikačnú skúšku za účelom získania certifikátu CERTIFIKOVANÝ EXPERT POHODA. Výučbu bude mať na starosti certifikovaný učiteľ Ing. Andrea Suchánková.

Certifikát POHODA

Medzi kľúčové výhody projektu POHODOVÁ škola patrí realizácia odborných testov a udelenie certifikácie žiakom, ktorí prejavia záujem o doloženie svojich praktických vedomostí pri práci v účtovnom systéme POHODA, a to formou hodnoverného osvedčenia priamo od výrobcu programu.

Prečo sa certifikovať?

Certifikáciou, ktorá preukazuje kvalitu práce v účtovnom systéme POHODA, si študent zvýši svoje šance pri hľadaní zamestnania. Na poli absolventov (uchádzačov o zamestnanie) budú konkurencieschopnejší. Ihneď po ukončení štúdia môžu buď pre svojich zamestnávateľov, alebo vo svojom vlastnom podnikaní kvalitne a bezchybne spracovávať účtovníctvo. Fázou prvotného, obvykle zdĺhavého zaškoľovania, ktorej sa väčšina absolventov nevyhne, už prešli počas svojho štúdia.

POHODOVÁ škola tak sprostredkuje svojim študentom oveľa vyššiu úroveň praktických vedomostí v najrozšírenejšom účtovnom programe, ktoré by postupne získavali až v priebehu ich profesijných začiatkov.

Momentálne zažívame výpadok pevných liniek. Volajte nám na dolu uvedené mobilné čísla.

X
Návrat hore